Itt vagy: Egészségügyi portál  »  Tanácsok  »  Forskolin – új recept a tökéletes alakért

Forskolin – új recept a tökéletes alakért

Publikálva a kategóriában Tanácsok       
Forskolin – új recept a tökéletes alakért

Fittnek lenni most még könnyebb mint hinnéd – a fogyókúrát segítő étrend-kiegészítők között egy igazi újdonság ütötte fel fejét. A Forskolin, amivel elérhetővé válik a gyönyörű alak. De miben rejlik a készítmény sikere?

Nagy a felzúdulás a dietetikusok világában. A piacon egy olyan termék bukkant fel, ami elősegíti a könnyű és gyors zsírégetést. A Forskolin – erről a készítményről van szó – egy diétás étrend-kiegészítő, amit 100 százalékban a Magyarországon mostanáig kevésbé ismert indiai csalán alkot. Ez a növény – Coleus forskohlii – kizárólag Délkelet-Ázsia egyes területein, Indiában, Burmában, Thaiföldön, Srí-Lankán fordul elő.

Az indiai csalán kivonat fogyasztásával gyomrunk kitöltődik, minek következtében teltségérzet lép fel és könnyedén elkerülhetjük a hizlaló nassolást. Ezen kívül a Forskolinban található indiai csalán kivonat stimuláló hatással van a szervezetre, energiát biztosít a megfelelő működéséhez. Ez nagyon fontos a fogyókúra alatt – gyakran megesik, hogy a korlátozott étrend és a fogyasztószerek következtében csökken az energiánk, és nincs már erőnk sem diétázni, sem normálisan működni. Ez esetben azonban egészen másról van szó. A Forskolin különleges összetevőinek köszönhetően több energiánk lesz, amiből jut az aktív életvitelre is.

 

Használd ezt a linket, a kézbesítés INGYENES

 

A Forskolin – pontosabban a benne található forskolina vegyület, ami az indiai csalán legfontosabb hatóanyaga – intenzív hatással van a zsírszövet csökkenésére, valamint megakadályozza a zsír sejtekben történő fölösleges tárolását. A Forskolin segít a testhő megtartásában, biztosítja a keringés rendszer kiegyensúlyozott működését, ezáltal elkerülhetjük a fogyókúra során gyakran fellépő hideg érzetet.

A Forskolin egy étrend-kiegészítő, ami egyszerűen, hatékonyan és egészséges módon segít Neked megszabadulni a fölösleges kilóktól. Érdemes változtatni az életünkön – főleg hogy a készítmény gyártója legalább 10 kg súlycsökkenést garantál az alkalmazás első időszakában. Ellenkező esetben – készen áll visszafizetni a teljes vételárat.

Ne felejtsd el, hogy a Forskolin nem gyógyszer és nem ér el látványos eredményt olyan személyek esetén, akik különleges betegségekben szenvednek. A Forskolin épp úgy, mint minden más étrend-kiegészítő, ingerenciát jelent a szervezetnek, ezért fogyasztása előtt érdemes kikérni orvos vagy gyógyszerész véleményét.